Εσωτερικός Κανονισμός

Η Σχολή ιδρύθηκε το 1987 στα Χανιά, είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος κατόπιν αδείας του Υπουργείου Πολιτισμού & λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό.

1. Η Σχολή λειτουργεί από το Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Ιουνίου.

2. Τα δίδακτρα προπληρώνονται το πρώτο 15μερο κάθε μήνα. Σε περίπτωση προσωρινής απουσίας από τα μαθήματα οι μαθητές οφείλουν να καταβάλουν όλο το ποσό των διδάκτρων.

3. Οι μαθητές οφείλουν να έρχονται τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος για να μπορούν να  ετοιμαστούν.

4. Η είσοδος στην τάξη πρέπει να γίνεται με τη σωστή ενδυμασία.

Κλασικό Μπαλέτο (RAD): Στο μάθημα Μπαλέτου πρέπει να φορούν δερμάτινα  παπουτσάκια μπαλέτου χρώματος σομόν με ενιαία σόλα & ραμμένο λαστιχάκι σομόν, καλτσάκια σομόν για τις πιο μικρές τάξεις ή σομόν καλσόν για τις μεγαλύτερες τάξεις & κορμάκι στο χρώμα & σχέδιο που ορίζει η Ακαδημία. Στα Vocational Grades  πρέπει να φορούν soft points παπουτσάκια & points. Τα μαλλιά να είναι πάντα μαζεμένα. Τα αγόρια πρέπει να φοράνε κορμάκι ή φανελάκι στο χρώμα που έχει οριστεί για το τμήμα τους, μαύρο κολάν μπαλέτου και μαλακά παπούτσια χορού.

Μοντέρνο (ISTD): Στο μάθημά του Μοντέρνου πρέπει να φορούν κολάν & κορμάκι και να είναι ξυπόλυτοι για να έχουν καλύτερη επαφή με το πάτωμα. Τα μαλλιά να είναι πάντα μαζεμένα. Τα αγόρια επίσης πρέπει να φοράνε το αντίστοιχο ολόσωμο κορμάκι του τμήματός τους ή κορμάκι με μαύρο κολάν.

5. H Σχολή οργανώνει παραστάσεις & ανοιχτά μαθήματα.  Η συμμετοχή σε αυτά δεν είναι υποχρεωτική όμως οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι μέρος της εκπαίδευσης του χορού ως παραστατικής τέχνης.

6. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα στα ανοιχτά μαθήματα πριν τα Χριστούγεννα & στο τέλος της Σχολικής  Χρονιάς.